avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

este legal ca executorul sa-mi retina din bani din salar si sa-mi scoata la licitatie apartamentul in aceeasi luna?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 20:29, 28 Iunie 2011
Depinde ce debite aveti catre creditor. Executarea silita se poate face; prin tertul poprit (de la persoana care va datoreaza sume de bani), executarea silita a bunurilor mobile si imobile. Da, executorul poate executa deodata toate veniturile si bunurile debitorului pana la ondestularea creditorilor..Imi pare rau ca a trebuit sa va dau un astfel de raspuns..:((
Dar daca suntenti in termen puteti face contestatie la executarea silita pentru "sechestru asupra locuintei" si, tot in cadrul cererii pe contestatie introduceti si o "cerere de suspendare aexecutarii silite":(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se determina care sunt bunurile mobile ale unui debitor? blitzmate blitzmate Buna ziua. Sunt debitor in cazul unei executari silite... Executorul judecatoresc a venit la domiciliul meu si a pus sechestru pe o serie de bunuri din casa, ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)