avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere preschimbare munca in folosul comunitatii in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere preschimbare munca in folosul comunitatii in amenda

Buna seara.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un model de cerere preschimbare munca in folosul comunitatii in amenda.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:19, 4 Iulie 2011
cf art 21 din OG 55/2002 nu exista posibilitatea contravenientului de a solicita el insusi aceasta transformare a muncii in amenda.

calitate procesuala activa o au doar primarul, unitatea de poliţie sau a conducerea unităţii unde ar fi trebuit sa se presteze munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie lipsa calitate procesuala activa rataxen rataxen buna ziua. am si eu o nelamurire am introdus la instantele de judecata mai multe cereri de reexaminare a sanctiunii contraventionale solicitind preschimbarea ... (vezi toată discuția)
Munca neremunerata in folosul comunitatii Neacsu Liana Andreea Neacsu Liana Andreea Buna ziua! sunt de la o primarie si avem numeroase persoane care trebuie sa efectueze ore de munca neremunerata in folosul comunitatii in urma transformarii ... (vezi toată discuția)
Inlocuire amenda cu munca in folosul comunitatii madalina.lacatus madalina.lacatus Buna seara, am si eu o intrebare : Primaria a inaintat procesele verbale de contraventie ale debitorilor rau platnici la unitatea emitenta (politie) ,pentru ca ... (vezi toată discuția)