avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe inmatriculare masina
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

inmatriculare masina

buna seara ..fiind plecat in strainatate 15 ani mi-am cumparat o masina de 6 ani ..acuma ca vreau sa ma intorc in romania si vreau sa o inmatriculez ..trebuie sa platesc taxa de inmatriculare sau o pot inscrie fara toate texele astea asa scumpe :O
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:32, 28 Iunie 2011
Trebuie sa platiti taxele
Aveti aici un articol unde sunt inscrise si tarifele.

[ link extern ]
e ceva ce nu se plateste azi?
Exista o posibilitate, in instanta, sa solicitati inmatricularea fara plata taxei, unele instante admit. Bineinteles ca e o cauza in contencios administrativ, trebuie indeplinita si procedura prealabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Serban2011 Serban2011 Buna ziua , stie cineva daca pot sa fac demersurile pt inmatricularea unei masini fara sa platesc taxa de poluare ? Taxa e de 2000 de euro iar eu nu dispun de ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)