avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL sau Firma de Plasare a Fortei de Munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL sau Firma de Plasare a Fortei de Munca

am posibilitatea de a ma ocupa de un proiect in domeniul constructiilor intr-o alta tara drept pentru care trebuie sa creez o firma si sa angajez muncitori care sa mearga in respectiva tara. in acest caz ce tip de firma trebuie sa creez: SRL sau Firma de Plasa a Fortei de Munca? as dori sa stiu deasemenea (oricare ar fi raspunsul la prima intrebare) ce se intampla cu firma in cazul in care nu mai are activitate, spre exemplu proiectul in discutie este unul de scurta durata, cateva luni.
multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina1911 , utilizator 23:34, 28 Iunie 2011
Trebuie sa faceti o firma (SRL) cu obiect de activitate: plasare forta de munca.
Cu firma nu se intampla nimic diferit in cazul in care nu mai aveti activitate, aveti posibilitatea sa o suspendati, inrest nimic special.
Sau puteti constitui un SRL cu obiect de activitate constructii, incheiati un contract cu un beneficiar si va trimiteti angajatii in deplasare.

Atentie insa la legislatia tarii unde executati contractul. Deoarece fiecare are legislatia proprie.
multumesc pentru promptitudine. raspnsul imi este de mare ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-agentie plasare forta de munca,studenta in anul 3. Andees Andees Buna ziua! Urmeaza sa imi deschid un SRL si as vrea sa aiba profil de prestare servicii-plasare forta de munca. As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Firma recrutare forta munca ce plaseaza muncitori straini in spatiul ue si schengen Gabriel7 Gabriel7 Sunt o firma noua de recrutare forta de munca.Operam pe internet, intermediind personal din tara si strainatate ptr. firme din strainatate. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)