avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca

buna seara
patronul ma obliga sa mi dau demisia la zi,fara preaviz,cu mentiunea sa semnez incetarea contractului de munca de ambele parti,doresc sa mentionez ca nu-mi mai da salariul.nu am abateri disciplinare sau alte motive de genul.daca vreau sa plec,plec dar fara bani.ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 29 Iunie 2011
Daca nu doresti nu iti dai demisia, poti face sesizare la ITM. Pentru a recupera salarile restante, daca nu se razgandeste intre timp, va trebui sa actionezi in judecata firma.
el ma obliga sa plec dar fara sa mi dea banii.
sa merg la itm?

1. Daca nu va da banii puteti demisiona fara preaviz.

2. Pentru neplata salariilor puteti sesiza ITM-ul si/sau instanta de judecata - Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iunie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme salariale iunana iunana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Lucrez la o televiziune locala de aproape 7 ani, iar in ultimii ani s-au strans 5 salarii ... (vezi toată discuția)
Obligarea demisiei fara preaviz cristianbirsanescu cristianbirsanescu ma obligat sa imi dau demisia ,dar am refuzat si atunci m-a obligat sa parasesc atelierul.Mi se parea normal sa fiu dat afara cu preaviz si cu motivele ... (vezi toată discuția)
Angajat care nu isi primeste banii dupa demisie bogha13 bogha13 Buna ziua. Cum procedez in cazul in care mi-am dat demisia de la un patron ( nu a vrut sa imi semneze demisia la zi ) am stat in preaviz si mai trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)