sunt un tata disperat...am o fetita de 4 luni si locuiesc la etajul 10.nu mai merge liftul din luna februarie, lumina pe casa scarii este taiata din martie si gazele tot din martie. nu se ia nici o masura.sotia nu poate sa scoata fata afara ca ii este frica sa coboare 10 etaje cu ea in brate si cu lanterna pe frunte. am verificat datoriile la ascensor, electrica si gaze, depasesc 4500 lei. restante la asociatie sunt 3200 lei cu tot cu salariile administratorului si cu restantele celor care nu locuiesc.din februarie nu s-a mai platit nici o factura la utilitati desi bani s-au incasat.cum putem face si noi sa beneficiem de tot ce ni se cuvine.am ajuns la capatul rabdarilor.va rog sa ne spuneti ce trebuie sa facem si la ce usa sa batem. acest administrator din cate am inteles nu are curs de administrator , nici garantie, nici la finante nu plateste impozit pe profit(evaziune fiscala cred).
va multumesc si cu respect.
Dar comitet de asociatie, presedinte, aveti? Cu ei trebuie sa rezolvati situatia. Administratorul este un angajat si daca nu are cine sa-l traga la raspundere face ce se pricepe sau ce vrea.
Organizati-va la nivel de asociatie, alegeti-va oamenii care sa conduca acea asociatie. Nimeni nu va va ajuta, daca dv. insiva, ca proprietari, nu va ajutati, nu va organizati!
Aveti dreptate!!!!dar din pacate nimeni nu se implica(de frica administratorului sau din lipsa de informatii)ar trebui sa existe un organ competent care sa se implice.Politie economica de ex.presedintele este prieten cu el si-l sustine ....
convocati minim 20% dintre proprietari, schimbati presedintele, schimbati comitetul, cu siguranta gasiti 3-4 oameni de buna credinta printre voi si preluati conducerea, reziliati contractul cu administratorul si ... neaparat cereti sprijinul primariei!
Cititi legea si veti reusi.
Succes deplin!