avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DATE PERSONALE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DATE PERSONALE

bunas ziua , as dori si eu daca este posibil sa-mi explice in termeni juridici ce reprezinta ,si ce cuprinde acest generic ...... "DATE PERSONALE " CNP , DATA DE NASTERE ......... NR PANTOFII ETC ?www.avocatnet.ro/images/smil...



Multumesc
Conform legii 677/2001 date cu caracter personal sunt: orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Adica, Nume, prenume, CNP, serie, nr, domiciliu, oras de resedinta, nr, pasaport, nr. legitimatie serviciu, unitatea angajatoare, data nasterii, nume parinti, inaltime, greutate, salariu, conditie fizica, psihica, etnie, cetatenie, descendenta, mediu social etc. Practic orice informatie prin care cineva va poate cunoaste este considerata data cu caracter personal.
Ultima modificare: Marți, 28 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continut lista intretinere AxxellS AxxellS Este legala afisarea in cadrul listei de intretinere a unei rubrici cu datele de identificare ale proprietarilor (nume, prenume...)? Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal florindr florindr in calitate de vicepresedinte de sindicat, pe saitul sindicatului, cu scopul informarii membrilor de sindicat, am postat un raport cu rezultatele unui control ... (vezi toată discuția)
Date caracter personal pentru comenzi online burclaudiu burclaudiu Buna seara! Detin o firma si urmeaza sa vand produsele online pe baza de comanda si o sa primesc numele si adresele clientilor. Este nevoie sa ma ... (vezi toată discuția)