avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cartile de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cartile de munca

As vrea sa stiu cum se procedeaza in legatura cu cartile de munca ,te prezinti la sediul itm si-ti vor fi predate cartile de munca ale salariatilor si tu ca angajator ....?
Am un caz cu o persoana care revine dupa concediu ingrijire copil ,dar ii voi desface contractul pentru ca firma a inchis magazinul unde era angajata si firma nu mai are alt magazin de acest gen ,este in regula ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 29 Iunie 2011
1. mergeti la iTM cu imputernicire si veti ridica carnetele de munca de la inspectorul ITM la care este arondat angajatorul, dupa care pe baza de proces-verbal le veti preda salariatilor.

2. Dupa revenirea din CCC o persoana pate fi concediata pentru desfiintarea postului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca dragos4321 dragos4321 am incheiat colaborarea cu o firma in urma semnarii demisiei dar acestia nu vor sa mio dea pe motiv ca au niste creante derecuperat de la mine..tin sa ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane plecat dali_c dali_c Va rog sa ma ajutati cu o problema : Firma noastra a obtinut dreptul de a pastra carnetele de munca pe un an de zile. Inspectorul de personal care completa in ... (vezi toată discuția)
Termen restituire carte de munca carmenccc carmenccc buna ziua, va rog sa imi spuneti care este termenul legal pentru restituirea cartii de munca. mentionez ca mi-a incetat contractul de munca in data de 15 ... (vezi toată discuția)