avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata ratelor la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata ratelor la banci

Buna ziua, in anul 2010 am incheiat cu parintii mei un crt. de vanzare cumparare cu renta viagera.Tatal meu are imprumuturi pe la diferite banci facute pentru o alta familie pe care o are.Intrebarea mea este daca reprezentanti bancilor care vin zilnic la usa sa intrebe de el pentru plata ratelor pot sa imi impuna mie sa platesc aceste rate restante in baza crt incheiat de vanz-cump cu renta viagera?
Cel mai recent răspuns: ContSters210360 , utilizator 11:09, 29 Iunie 2011
daca banca (creditorul) obtine incuviintare de executare silita , se pot popri parte din veniturile debitorului, renta e si ea un venit. va pot impune ca renta (sau parte din acesta) ce i-o datorati tatalui, sa le-o virati lor.
Eu as zice ca executorul obtine incuviintarea executarii silite si nu creditorul. parerea mea.

D-le, nu platiti dvs ci plateste tatal, adica- nu mai dati tatalui ranta ci o dati bancilor, in cunatumul datorat lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit nevoi personale cristidas cristidas Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la o banca, de aproximativ 2 ani de zile, si de aproape 3 luni nu am reusit sa mai achit aceste rate, momentan ... (vezi toată discuția)
Ipoteca banca dennisdanutza dennisdanutza Buna seara.In 2007 am luat un credit ipotecar de la bcr,am girat cu un apartament care are si la aceasta data clauza de uzul fruct viager,am platit ratele fara ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)