avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua

sunt parte vatamata intrun proces ,am fost inselata cu 2000euro persoanele au fost prinse judecate chipurile,am primit o citatie pentru un proces mam dus un drum de 8ore cu masina ,nici macar nu am fost intrebati daca suntem prezenti in sala ,a trebuit sa anuntam noi ,nu imi permit un avocat ,cu toate ca in citatie scria ca mi se da avocat din oficiu dar procuroru a spus ca e o formalitate si nu trebuie sa facem atita drum,sa urmarim pe internet dosaru,in fine am urmarit pe net dosaru sa solutionat,la tribunal si a ajuns la curtea de apel unde numai apar ca parte vatamata ci apar ca intimat si inculpatii tot ca intimat ,va rog numai intelg nimic ei sunt liber au inselat vreo 14 persoane numai este dreptate?oricum nu ma astept sa mai vad banii cu toate ca sa muncit mult pentru ei puteti sami dati un raspuns va rog?nu am bani sa platesc un avocat si procesu e departe de ude stau eu,multumesc
Cel mai recent răspuns: augusta20 , utilizator 11:47, 29 Iunie 2011
Indubitabil

Doamna, in apel - partile se numesc apelant si intimat. Nu v-a schimbat nimeni calitatea, stati linistita.
Ce este mai important ptr dvs? Sa fie condamnati sau sa va recuperati paguba?
sa recuperez paguba normal,dar cum nam fost bagati in seama ma indoiesc ,multumesc
Doamna, nu v-au primit cu pahare de sampanie la intrare in Tribunal? Nu v-au poftit sa luati loc ? Nu v-au intrebat ce doriti sa serviti?
Cam ce asteptari aveti dvs de la sistemul juridic?
Fiind asa multe parti vatamate nu le-au citit pe toate, pentru a nu prelungi in mod nejustificat sedinta de judecata, este un motiv de bun simt si simplu de acceptat.
Nu trebuie sa va simtiti lezata pentru asta.
Aveti rabdare sa ramana irevocabila hotararea si o puteti investi cu formula executorie, urmand sa cereti unui executor punerea in executare silita.
Aproape sigur nu veti recupera nimic, dar veti fi mai bogata cu o experienta de viata.
problema este ca nu a citit nicio parte vatamata cu toate ca erau acolo prezenti din toate colturile tarii ,am ascultat sedinta ne asteptam sa intrebe macar se termina sedinta si avocatu inculpatilor a spus ca sau returnat banii unde ,cui?domnu procuror vroia sa incheie sedinta si atunci neam ridicat in picioare si am intrebat pentru ce am mai primit citatii?domnu procuror a spus ca este doar o formalitate ,vi se pare normal ?daca suntem in imposibilitate de a plati un avocat chiar trebuie sa fim calcati in picioare ?cu tot respectul nu este vorba de sampanie
Doamna, procurorul este cel mai bun avocat al dvs, sau ar trebui sa fie.
Simpla afirmatie a avocatului, fara probe concrete, nu are nicio valoare.
Cred ca v-ati creat in mod artificial o problema inexistenta. Aveti rabdare

Alte discuții în legătură

Apel ce nu vizeaza inculpatul unulaltul unulaltul Buna ziua. Intr-un dosar penal ce are ca subiect inselaciunea instanta de fond a dispus incetarea procesului penal in ceea ce ma priveste, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Ajutorrrrrrrrrrrr BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN IN PRIMUL RAND VA SALUT, AM O MARE DILEMA! AM PRIMIT O CITATIE CARE SUNA CAM ASA:EU X, IN CALITATE DE PETENT, IN PROCES CU PERSOANA Y IN CALITATE DE ... (vezi toată discuția)
Sentinta impotriva careia au declarat apel si inculpatul si parchetul.. ContSters125947 ContSters125947 Intr-un dosar penal in care inculpatul este acuzat si condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in care sunt mai multe neregului decat probe concludente ... (vezi toată discuția)