avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedura rejudecare fond si art 315 c.pr.civ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura rejudecare fond si art 315 c.pr.civ

Sint in rejudecare fond dupa casare in apel cu trimitere;
in apel a fost desfiintata intreaga hotarire de fond fara niciun fel de indicatii,
fondul a fost solutionat doar pe o exceptie
a existat si recurs in care a fost mentinuta decizia din apel.
In situatia mea in rejudecare fond este incident art. 315 c.pr.civ.?
eu inteleg ca nu , ca ar fi incident doar in cazul casarii de catre instanta de recurs, nu si de catre cea de apel, dar partea adversa il invoca.
Este admisibila in aceasta situatie introducerea unui nou pirit?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Rejudecare prima zi infatisare eugen82 eugen82 Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: O hotarire de fond a fost respinsa pentru autoritate de lucru judecat (exceptie invocata de pirit) , Instanta de ... (vezi toată discuția)
Procedura rejudecare fond eugen82 eugen82 As dori o lamurire privind procedura de rejudecare a fondului dupa desfiintarea in apel cu trimitere. Daca in C.pr.civ. este reglementata procedura de ... (vezi toată discuția)
Precizarea actiunii dupa casare cu trimitere spre rejudecare, pe motiv ca prima instanta nu a intrat in judecarea pe fond a cauzei CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP Va rog sa-mi spuneti daca aveti practica judiciara cara sa sustina admisibilitatea unei cereri de precizare (modificare) a actiunii principale in urmatorul ... (vezi toată discuția)