avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sediu secundar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sediu secundar

Vreau sa mi deschid un sediu secundar/punct de lucru pt SRL. Am citit pe internet ca exista diferenta intre sediu secundar si punct de lucru, in speta daca am sub 5 angajati trebuie specificat ca sediu secundar si nu ca punct de lucru.
Intrebarea mea este, daca am sub 5 angajati in AGA si Contractul de comodat scriu sediu secundar sau punct de lucru ? Actul constitutiv trebuie actualizat sau este de ajuns doar AGA ?
Va multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: underworld , utilizator 09:18, 3 Iulie 2011
Nu se actualizeaza actul constitutiv ci va fi un act aditional. In hotararea AGA scrieti punct de lucru .
La ORC veti depute pe langa hotararea AGA si actul constitutiv actualizat.
Nu trebuie act constitutiv actualizat pentru constituire punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu secundar raluk20 raluk20 Vreau sa mi deschid un sediu secundar/punct de lucru pt SRL. Am citit pe internet ca exista diferenta intre sediu secundar si punct de lucru, in speta daca ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar raluk20 raluk20 Vreau sa mi deschid un sediu secundar/punct de lucru pt SRL. Am citit pe internet ca exista diferenta intre sediu secundar si punct de lucru, in speta daca ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru B.E.C. ARION B.E.C. ARION o societate comerciala infiintata in Buzau, cu sediul social in Buzau, doreste sa deschida un punct de lucru cu activitate in Voluntari si un punct de lucru cu ... (vezi toată discuția)