avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperarea taxei anuale de la primarie pentru ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea taxei anuale de la primarie pentru autoturism vandut

Buna ziua,

In data de 15 martie am vandut o masina iar functionarii casieriei de la primarie m-au obligat sa platesc taxa auto pentru anul in curs altfel nu mi-ar fi eliberat ceritficatul fiscal (ce era valabil 30 Zile). Constransa de situatie, am platit toata suma (870 ron) primind asigurari verbale ca voi recupera suma dupa ce aduc cerificat de radiere de la noul proprietar care urma sa o inscrie. Am prezentat acest act iar cei de la primarie mi-au spus ca sunt sanse minime sa recuperez banii pentru taxa achitata anticipat.
Este corect ? Cum imi pot recupera banii ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: marianep , utilizator 17:21, 6 Iulie 2011
Nici un avocat nu imi poate da un raspuns ??? :">
helooo !
Nimeni nu este in situatia mea, sa primesc si eu un raspuns?
Este vre-un articol de lege ?
Am cautat pe net dar nu am gasit nimic :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto nejustificata andrutzu andrutzu Am platit impozitul pe mijloace auto pe 2009 si 2010 si am constatat cu stupoare ca este trecuta la impozit si dacia 1310 vanduta de 6 ani! Cum pot recupera ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)