Am platit impozitul pe mijloace auto pe 2009 si 2010 si am constatat cu stupoare ca este trecuta la impozit si dacia 1310 vanduta de 6 ani!
Cum pot recupera banii platiti pentru aceasta masina care a fost radiata de mine in momentul in care am facut actul de vanzare-cumparare?
Mentionez ca mai am de platit o restanta din 2010 de 150 lei noi.
Buna ziua !
Faceti o cerere adresata primariei in care solicitati restituirea / compensarea sumelor de bani achitate nejustificat , cerere la care atasati certificatul de radiere al autoturismului ...
Multumesc adrianmarin pentru raspuns, am cautat in actele mai vechi si am gasit o copie dupa CI a masinii vandute si in ia este trecuta data inscrierii in circulatie pe numele vanzatorului. Nu am gasit certificatul de radiere, el a fost depus la data respectiva la primarie, dar cred ca cineva a fost neglijent an serviciu si nu a facut ce trebuia.
E bine si asa pt ca in acea perioada ( cand ati perfectat actele de vanzare-cumparare) politia trimitea direct la primarii certificatele de radiere .... este deci in mod cert vina unui functionar ...