avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat un autoturism care este radiat din 2001
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat un autoturism care este radiat din 2001

am o problema complicata,am cumparat o dacia 1310,,cu toate actele legale,la un control al politiei,aflu cu stupoare ca masina e radiata din 2001,s-a intocmit dosar penal,fostul proprietar nu stia absolut nimic de vreo radiere ce se poate face in cazul asta?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 17:48, 18 Decembrie 2011
ovidiutgjiu a scris:

am o problema complicata,am cumparat o dacia 1310,,cu toate actele legale,

Din cele relatate de dvs reiese o contradictie majora
Daca autoturismul este radiat din 2001,pe cale de consecinta nu figureaza in baza de date a autoritatilor ,respectiv nu se putea elibera certificat fiscla pentru autoturism radiat
Solutionarea poate fi dispusa numai de instanta de judecata

Va trebui sa actionati in instanta pe fostul proprietar care v-a vandut o masina radiata din circulatie sau daca adm. financiara v-a emis certificat fiscal desi masina era radiata atunci chemati in instanta adm. financiara. Este posibil sa fie totusi o eroare in baza de date fie a politiei fie a adm. financiare.
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara in urma cu cativa ani am fost proprietarul unui autoturism Dacia 1410,pe care am vandut-o unui unchi,(nu am facut actele de vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nejustificata andrutzu andrutzu Am platit impozitul pe mijloace auto pe 2009 si 2010 si am constatat cu stupoare ca este trecuta la impozit si dacia 1310 vanduta de 6 ani! Cum pot recupera ... (vezi toată discuția)