avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale unic administrator de SC decedat/
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

unic administrator de SC decedat/

pe numele unei societati comerciale a fost emisa o somatie de plata a unor sume de bani catre un operator de telefonie mobila,in cazul in care unic administratorul acelei societati a decedat se mai poate da societatea in judecata?
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 20:05, 29 Iunie 2011
Bineinteles. Administratorul este o persoana, firma este alta persoana. Atata timp cat persoana juridica exista aceasta este obligata sa isi indeplineasca obligatiile. Intre altele si pe acea de a numi un alt administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fimele legale de recuparatori.rog raspuns ponturi ponturi am un debit la fima cosmote pt neefectuarea platii telefonului mobil , in mai anul curnt am primit ultima factura emisa in valoare de 300 ron iar acum in ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata! pui_horatiu pui_horatiu In situatia in care optez sa "merg" pe OG 5/2001, am facut si o Notificare + Conciliere cf. art. 720 C.pr.civ., am facturile semnate, ridicate de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate factura dupa decesul titularului simircea simircea In cazul unor servicii de telefonie, este valabila factura emisa dupa data decesului beneficiarului serviciilor precizate? Multumesc. (vezi toată discuția)