avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radio-tv pt.firme se mai plateste?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radio-tv pt.firme se mai plateste?

Buna ziua.
Azi am fost la sediul furnizorului de energie electrica pt.a cere scutirea de la plata taxei tv.pe firma.Soc.nu detine aparat tv(ne ocupam de prelucrarea primara a lemnului).Am primit raspunsul ca nu se poate asa ceva,mai bine spus ca nu exista o asemenea decizie.Degeaba am argumentat cu Decizia ICCJ nr. 607 publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 318,nici nu ne-au bagat in seama.
Va rog sa-mi spuneti daca este inca in vigoare aceasta decizie,iar daca da ce demersuri putem face pt.a fi scutiti de aceasta taxa nedreapta?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ghitta , utilizator 19:18, 30 Iunie 2011
Daca va obliga sa platiti taxa dati in judecata SRR-ul.
Deci pot sa nu platesc?
Exista hotararea ICCJ, mai trebuie ca autoritatile să o si aplice.
Multumesc pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)