avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... un sfat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

un sfat

Buna ziua. Doresc sa fac facultatea de drept, iar in orasul nostru este o sucursala a Universitatii Vasila Goldis, in cadrul careia este facultatea de drept. Pentru mine ar fi mai usor din punct de vedere financiar, deoarece nu ar trebui sa ma deplasez in alta localitate. Ce ma sfatuiti : sa urmez cursurile acestei facultati, sau cand o termin nimeni nu o sa ma bage in seama cu acea diploma.As mai dorii sa imi spuneti daca merita sa faci aceasta facultate la distanta, pentru ca nu doresc sa dau bani si sa ma trezesc ca nu stiu nimic. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 21:14, 30 Iunie 2011
Buna ziua,

1. Mai intai de toate,trebuie sa verificati daca aceasta facultate este acreditata sau este autorizata sa functioneze periodic;
2. De preferat (dar nu obligatoriu!) ar fi sa urmati cursurile de zi,insa daca nu aveti posibilitatea de a va deplasa/locui in alt oras/va este mai greu din punct de vedere financiar,o puteti face si la distanta,pentru ca poti sa fii inscris si la zi,dar daca nu prea frecventezi si nu inveti,tot degeaba (mai exista si astfel de cazuri). Daca vrei sa inveti,inveti oriunde,indiferent daca est la o universitate de stat sau privata.
Decizia finala va apartine!
Mult succes! :)
Duceti-va la o universitate cat mai aporape de casa, bineinteles tinand cont de sfatul de mai sus, sa fie acreditata. O sa fiti bagat in seama dupa nivelul dumneavoastra de cunostinte, nu dupa ce facultate ati urmat. Va sfatuiesc sa nu faceti dreptul la distanta deoarece nu este o facultate care se poate face la distanta daca doriti sa profesati in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)