avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revizuire respinsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revizuire respinsa

Am avut un proces pe rol, in instanta de fond am castigat noi iar la recurs am pierdut. Dupa pronuntarea sentintei care fiind irevocabila, am gasit niste inscrisuri care au fost ascunse in timpul procesului. Am depus in teremn cerere de revizuire si contestatie in anulare. Au fost aprobate dosarele cu revizuirea sentintei din recurs si a contestatiei in anulare dar in final aceaste cereri ne-a fost respinse. Va intreb daca mai este vreo cale de atac? Pentru ca noi consideram o nedreptate am vrea sa trimitem dosarele atat cel de fond cat si cel de revizuire la CEDO>va intrebam daca putem s le trimitem?
Multumim anticipat

Alte discuții în legătură

Revizuire respinsa costi_mbd costi_mbd Am avut un proces pe rol, in instanta de fond am castigat noi iar la recurs am pierdut. Dupa pronuntarea sentintei care fiind irevocabila, am gasit niste ... (vezi toată discuția)
Recurs costi_mbd costi_mbd Am pierdut recursul la instanta superioara,decizia fiind irevocabila,am depus contestatie in anulare ,am avut un termen de judecata si am fost reprogramati in ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)