avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendari in revisal dupa 1 august
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendari in revisal dupa 1 august

buna ziua

de la 1.08. 2011 vom introduce suspendarile in revisal. Vom introduce si suspendarile care s-au produs inainte de 01.08.2011?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 29 Iunie 2011
Se inregistreaza si se transmit numai suspendarile aparute dupa intrarea in vigoare a HG nr.500/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere incetare suspendare in revisal Herra_ Herra_ Buna ziua, Stiu ca termenul de transmitere al incetarii suspendarii este de 20 zile lucratoare de la data faptului generator. Rog confirmare sau infirmare ... (vezi toată discuția)