avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa locala zonala pentru o societate suspendata de 2 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa locala zonala pentru o societate suspendata de 2 ani?

Buna ziua,
am o societate comerciala suspendata de 2 ani (a functionat in perioada iunie 2008 - iulie 2009)...in urma cu o saptamana am primit o scrisoare la sediul social de la primarie, cum ca firma este datoare primariei pe perioada 2007-2010 cu suma de 2000 RON, taxa pe zona (taxa la nivel local), societatea fiind in zona C, conform impartirii celor de la primarie...
Am fost la primarie...ei nu stiau ca firma este suspendata...am depus o "cerere" catre primar in care il instiintam ca firma este suspendata si perioada...mi s-a spus ca daca nu platesc, vor sesiza finantele...
Eu i-am intrebat cum poate plati firma, in prezent nefacandu-se plati sau incasari?...nu au stiut ce sa raspunda...ei doar vor banii...si am mai intrebat de ce a venit retroactiv, dupa 2 ani sa platesc aceasta taxa?...de ce nu am fost notificata de catre primarie in perioada in care firma functiona?...de fapt, in perioada in care firma a functionat s-a auzit de aceasta taxa...am fost atunci la primarie si mi s-a spus ca inca nu este ceva clar si ca nu se plateste nimic...
mi-au spus ca au avut un control de la curtea de conturi si acum au descoperit...:O
adica, daca curtea de conturi se "trezea" peste 10 ani sa faca un astfel de control...atunci trebuia sa platesc?
Va rog, astept si eu un sfat in legatura cu aceasta problema? Ce se poate intampla daca nu platesc?
Cel mai recent răspuns: ofarcas76 , utilizator 23:46, 29 Iunie 2011
mi se pare foaaarte tare! de taxa pe zona nu am auzit niciodata! insa de situatii destea hilare am capul plin! ce fel de scrisoare a fost epistola de la primarie?? o simpla instiintare? ma gandesc ca daca ar fi fost o somatie in sensul legal, ar trebui sa formulati o contestatie!
a fost o notificare...cum ca firma are de achitat taxa de zona...stabilita in 2007????..si mai este ceva...cand se suspenda o firma, nu trebuie sa aiba datoii...aceasta taxa ar fi trebuit sa figureze ca si datorie, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa locala retroactiv pentu societate suspendata de 2 ani ofarcas76 ofarcas76 Buna ziua, am o societate comerciala suspendata de 2 ani (a functionat in perioada iunie 2008 - iulie 2009)...in urma cu o saptamana am primit o scrisoare la ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe luciamihalache luciamihalache In urma controlului Curtii de conturi, la primaria comunei s-a constatat ca nu au fost introduse pe roloul de plata impozite si taxe din anul 2000..Acum ni se ... (vezi toată discuția)
Achitare diferenta de impozit recalculari valina2015 valina2015 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la o problema. In ziarul local(al primariei din satul in care locuiesc) a aparut un anunt : Anunt ... (vezi toată discuția)