avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in aplicare a hotaririi judecatoresti-partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in aplicare a hotaririi judecatoresti-partaj judiciar.

am deschis proces de partaj cu concubinul mamei mele,pentru niste bunuri ramase,dupa decesul acesteia. nemultumit de hotarirea judecatoriei am facut recurs la tribunal fiind programat in octombrie. acum in vacanta judecatoreasca am ajuns la o intelegere cu piritul si vreau sa fac definitiva hotarirea judecatoriei pentru a o putea pune in aplicare. ce trebuie sa fac pentru aceasta? unde fac definitiva hotarirea,la judecatorie,sau la tribunal unde este acum dosarul?va solicit acest sfat deoarece judecatoria este la 600km de bucuresti,iar tribunalul cu 70km mai departe. multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar-punerea in aplicare a hotaririi judecatoriei. executarea hotaririi unei sentinte civile executarea hotaririi unei sentinte civile am intentat proces la judecatorie -dupa moartea mamei-pentru partaj judiciar,concubinului acesteia.nemultumit de hotarire,am facut recurs la tribunal cu termen ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar-punere in executare a hotaririi judecatoriei. executarea hotaririi unei sentinte civile executarea hotaririi unei sentinte civile dupa ce am primit hotarirea sentintei civile in procesul de partaj judiciar intentat de mine,nemultumit am facut recurs la tribunal cu termen in octombrie ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca finalizat cu hotarire definitiva executorie si irevocabila ... konta francisc konta francisc Buna ziua. Am mare nevoie de un sfat. Tribunalul judetean si Curtea de Apel constata accidentul de munca in timpul indatoririlor de serviciu si loveste cu ... (vezi toată discuția)