avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract cu timp partial

Am infiintat in aceasta luna asociatie de proprietari formata dintr-o scara cu 8 apartamente. Vrem sa angajam femeie de serviciu si am stabilit sa vina doar de 2 ori pe saptamana. Fiind scara mica isi termina treaba in maxim 30 minute. Se poate incheia contract de munca cu doar 1 ora saptamanal? Exista alta forma de a angaja (de ex. contract civil care exista acum cativa ani)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 30 Iunie 2011
In acest caz cred ca poate fi angajata in baza legii zilierilor (legea 52/2011), neprestand activitate cumulata mai mult de 90 de zile pe an, activitatea ocazional fiind sub 12 ore pe zi. Va sugerez sa lecturati legea amintita.
Aveti urmatoarele posibilitati:
- c.i.m. cu timp partial ... se poate stabili ca timp de munca si o ora/sapt
- angajata ca zilier
- se poate si cu conventie civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 pentru asociatii de proprietari marryradu marryradu Cum declar in decl 112 zilierii? Daca am si administratorul pun suma impozitelor pe 1 singura decl 112 sau fac pt fiecare decl 112? Daca am depus pe 10.08 decl ... (vezi toată discuția)
Cflegea52/2011 activitatea zilierilor la asociatii prioprietari este posibila? iancuveronica iancuveronica Avand in vedere ca la Asociatia noastra se desfasoara activitati de curatenie si intretinere spatii verzi si spatii comune( ex subsol) pentru care se angajeaza ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica poate folosi zilieri? bukinst bukinst Care sunt obligatiile unei persoane FIZICE ce foloseste zilieri pentru constructia unei case si pentru activitati agricole conform noului cod al muncii ? (vezi toată discuția)