avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Strada mea si primarul
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Strada mea si primarul

Ce se poate face atunci cand un primar refuza sa repare o strada dintr-un oras, in detrimentul altora pe care deja le-a peticit. De doi ani circulam pe o strada cu "cratere", iar primaria se face ca nu vede
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 20:27, 30 Iunie 2011
Primarul repara strazile pe care le-a cuprins in fundamentarea cheltuielilor din buget la acest capitol......... Daca nu are aprobarea Consiliului nu poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire strada bologa_vasile bologa_vasile Va rog sa-mi spuneti daca pentru schimbarea denumirii unei strazi trebuie \"acordul scris al tuturor proprietarilor\" citat din reaspunsul Primariei Voluntari, ... (vezi toată discuția)
Reparatii auto cauzate de gropi doru.pohrib doru.pohrib Cine este raspunzator de reparatia strazilor unui oras? Cine poate fi tras la raspundere pentru avarierea autoturismului personal, cauzata de \"craterele\" de ... (vezi toată discuția)
Amenajare cale de acces proprietatea primariei krristy krristy Am incercat sa caut un post asemanator insa nu am gasit. Daca exista va cer scuze:\"> Problema mea este urmatoarea: sunt proprietarul unui imobil situat in ... (vezi toată discuția)