Cine este raspunzator de reparatia strazilor unui oras? Cine poate fi tras la raspundere pentru avarierea autoturismului personal, cauzata de "craterele" de pe strazile orasului?
Multumesc.
Am avut si eu dilema asta dupa ce mi-am rupt o roata la masina si am fost si eu sa intreb si raspunsul autoritatilor a fost in mare urmatorul : " trebuie sa faceti o plangere la noi ( primaria ) dupa care noi primaria trebuie sa ne judecam cu cel care se ocupa de bunastarea drumului si daca se constata ca el a fost de vina trebuie sa ne dati in judecata pentru a va recupera paguba dupa ce in prealabil a fost platita de dumneavoastra " si cand am auzit ceea ce am de facut .... am reparat masina pe banii mei si m-am lastat ca nu avea rost sa fac asa ceva ....asta am patit eu .... poate ca daca ai pile pe sus puse .... se rezolva mai repede dar .... ..
e dificil.... in principiu, se procedeaza asa cum a scris userul @DJ0_ICE, dar pentru asta, trebuie sa demonstrezi si ca masina era in stare buna...si nu ai dat intentionat cu ea in groapa, ca sa se rupa ceva si sa-ti plateasca primaria... :)
Accident auto
alia777
Buna ziua,
Am avut o \\"intalnire\\" neprevazuta si foarte urata (intr-o noapte) cu o groapa pe Serban Voda, in Bucuresti, sectorul 4, care mi-a facut praf ... (vezi toată discuția)