avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme dezvoltator bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme dezvoltator bloc nou

Buna ziua,
M-am mutat de cateva luni intr-un bloc nou si avem tot felul de probleme cu dezvoltatorul...cand am cumparat ni s-a spus ca avem parcari separate pt spatiul comercial pe care l-a inchiriat la parter, parcari libere pt vizitatori...acum ne-am trezit ca parcarile spatiului sunt intercalate cu ale proprietarilor iar la cele libere (pt vizitatori) a pus program (pana la 18 parcari spatiu comercial, de la 18 parcari pt vizitatori, in weekend cam la fel...)
acum dl dezvoltator s-a gandit sa amplaseze, pe unul dintre spatiile dansului (un spatiu de parcare) un generator sau un chiller, inca nu stim, pt spatiul comercial pe care il are inchiriat la parterul blocului. Evident ca noi, locatarii, nu am fost intrebati sau anuntati de aceasta intentie a dansului. Pt cei care au balconul deasupra acelui spatiu este un lucru f deranjant, atat ca zgomot (banuiesc) cat si inlesnirea eventualilor binevoitori de a sparge apartamentele. Putem face ceva in acest sens? Noi, proprietarii, avem ceva de spus in toata afacerea asta? Asociatia este in curs de infiintare... se pare ca aventurile continua la noi, nu ne plictisim deloc. Ne simtim de parca stam cu chirie si doar cotizam pt diverse.

Alte discuții în legătură

Distrugere? elba2406 elba2406 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu de mult am achizitionat un apartament dar nu si loc de parcare. De-atunci, desi parcarea este mai mult goala, chiar ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie parcare bloc - sector 4 utilizator135 utilizator135 Buna ziua. Vreau sa cumpar un spatiu - actual parcare parter bloc. Dezvoltatorul a asigurat spatii de parcare pt. tot blocul, in jurul blocului. Se ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei locurilor de parcare Andreea FruFru Andreea FruFru Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la spatiul comercial pe care l-am inchiriat . Conform contractul de inchiriere avem la dispozitie spatiul ... (vezi toată discuția)