avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare destinatie parcare bloc - sector 4
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare destinatie parcare bloc - sector 4

Buna ziua.

Vreau sa cumpar un spatiu - actual parcare parter bloc.

Dezvoltatorul a asigurat spatii de parcare pt. tot blocul, in jurul blocului.

Se poate schimba destinatia parcarii de la parterul blocului ( nr. locurilor de parcare pt. bloc fiind asigarate in jurul blocului) in spatiu comercial - Bucuresti sect. 4 ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie parcare demisol aflata intr-un bloc de locuinte ? peregrine peregrine Am cumparat un apartament nou intr-un bloc de locuinte de la un dezvoltator , sect.2 Bucuresti .( blocul este compus din 8 apartamente ) L-a subsol, in ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei locurilor de parcare Andreea FruFru Andreea FruFru Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la spatiul comercial pe care l-am inchiriat . Conform contractul de inchiriere avem la dispozitie spatiul ... (vezi toată discuția)
Probleme dezvoltator bloc nou elba2406 elba2406 Buna ziua, M-am mutat de cateva luni intr-un bloc nou si avem tot felul de probleme cu dezvoltatorul...cand am cumparat ni s-a spus ca avem parcari separate ... (vezi toată discuția)