avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilanturi semestriale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilanturi semestriale

Buna ziua...Va rog sa-mi spuna cineva daca se mai depun bilanturi semestriale si pentru ce categorii de agenti economici? Va multumesc si va doresc o zi reusita,Sorin Braileanu
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:55, 30 Iunie 2011
Pai daca firma a inregistrat cifra de afaceri sub 35 000 euroi, atunci se depune doar bilantul anual iar pentru restul firmelor se depune si la semestru.
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
george-neagu, moderator
Va multumesc d-le George Neagu, pentru raspunsul referitor la bilanturile semestriale...Insa, v-as ruga sa-mi spuneti care este baza legala,care este nr.Ordonantei etc.cu privire la cele afirmate de catre dvs.Va multumesc,Sorin!
Puteti consulta textul la ORDONANTA DE URGENTA nr. 37/2011 din 13 aprilie 2011 pentru modificarea si completarea Legii contabilitatii nr. 82/1991 si pentru modificarea altor acte normative incidente la adresa de net [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)
Raportare contabila 30.06.2011 ong sau fundatii teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com doresc sa stiu daca la data de 30.03.2011 un ong sau o fundatie depune raportare contabila chiar daca la 31.12.2010 a avut cifra de afacere de peste 35.000 euro (vezi toată discuția)
Bilant anual 2011 bogdanch bogdanch Am un SRL-D, inregistrat cu depunere trimestriala a bilanturilor si infiintat in septembrie 2011. Am inteles ca astazi, 25 ian este ultima zi in care pot ... (vezi toată discuția)