avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant anual 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant anual 2011

Am un SRL-D, inregistrat cu depunere trimestriala a bilanturilor si infiintat in septembrie 2011. Am inteles ca astazi, 25 ian este ultima zi in care pot depune bilantul pe 2012 si ca daca nu-l depun astazi iau amenda :(.
Firma nu a avut nici un fel de activitate si este inregistrata pe sector 2. Ma poate ajuta cineva cumva? Macar cu actele ce trebuiesc depuse?
Sunt interesat si de o colaboarare pe viitor deoarece din martie am sa imi mut activitatea pe noua firma...
Sunateti intr-o mare eroare, bilantul cantabil se depune anual, la semestru se depune raportarea in functie de cifra de afaceri la 31 decembrie an precedent, iar dv. cred ca va referiti la declaratiile trimestriale si daca firma nu a avut activitate pana in prezent mai depuneti o declaratie pe propria raspundere in acest sens ce tine loc de bilant.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu un contabil urgent daca nu ati facut-o pana acum, dupa cate stiu la prima abatere o sa primiti un avertisment si apoi la a doua luati amenda.
Nu va pot ajuta mai mult pentru ca nu locuiesc in Bucuresti, daca va straduiti gasiti tot cu ajutorul computerului.
Succes.
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar profit 0 enami enami buna ziua!am si eu o problema si caut raspuns,fiica mea are o s.c de care nu s-a mai ocupat din ian.2009,acum vrem sa \"scapam\"de ea dar nu stim ce impozit ... (vezi toată discuția)
Bilanturi semestriale Sorin Braileanu Sorin Braileanu Buna ziua...Va rog sa-mi spuna cineva daca se mai depun bilanturi semestriale si pentru ce categorii de agenti economici? Va multumesc si va doresc o zi ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate suspendata depune bilant la 30.06.11? ContSters86219 ContSters86219 Am un SRL cu activitatea susupendata din 01.05.2009 pana la 30.04.2012. Trebuie sa depun bilant la 30.06.2011? multumesc! (vezi toată discuția)