avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

insolventa

O societate cu raspundere limitata intrata in insolventa pentru datorii la bugetul de stat, poate desfasura in continuare activitati, plati facturi, achizitii marfa si celelalte pt. a putea "face" rost de bani sa poata respecta graficul de esalonare a datoriilor si in acelasi timp sa-si poata plati si furnizorii?
Cel mai recent răspuns: jenicaprod , utilizator 11:26, 30 Iunie 2011
Insolventa cuprinde doua forme: reorganizarea si lichidarea. Dar acestea sunt decise de judecator. La reorganizare va fi aprobat un plan de reorganizare care cuprinde clar ce activitati si cum le veti derula dar si cum veti plati datoriile.
Multumesc. In concluzie trebuie ajuns in instanta? Cine inainteaza actiunea privind reorganizarea (exclus lichidarea), administratorul sau ad-tia financiara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la fisc jenicaprod jenicaprod Am o societate al carei obiect principal de activitate sunt confectiile textile. Am lucrat binisor o perioada pana cand un beneficiar m-a blocat definitiv, (eu ... (vezi toată discuția)
Insolventa ContSters126873 ContSters126873 ANAF-ul ma bagat in insolventa . am ramas cu datorii la furnizori ,ce se intampla ? ce sa vrb cu furnizoriii ?mai platesc sau nu ?? (vezi toată discuția)
Insolventa asociatie de proprietari angcris angcris Suntem in situatia de a avea datorii foarte mari catre furnizorii de utilitati si din pacate avem multe apartamente de la care nu putem recupera debite de ... (vezi toată discuția)