avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca

Buna ziua,
Un angajat poate avea doua contracte de munca la acelasi angajator: unul obisnuit si unul cu munca la domiciliu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 30 Iunie 2011
Carmen Gogiu a scris:

Buna ziua,
Un angajat poate avea doua contracte de munca la acelasi angajator: unul obisnuit si unul cu munca la domiciliu ?

Potrivit art.35 alin.1 C.mun., orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator , in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.

In speta, poate avea doua c.i.m. la aceleasi angajator ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cim la firma danaeconomist danaeconomist Este corect ca un salariat sa aiba CIM pentru 4 ore ca economist si la aceeasi firma inca un CIM tot de 4 ore ca persoana desemnata pentru activitati de ... (vezi toată discuția)
Pot sa am mai multe cim la acelas angajator bizica bizica Pot sa lucrez pe firma mea cu 2 ore Economist(pentru a-mi tine evidenta contabila) si cu 6 ore Lucrator comercial? Sau pot sa fiu incadrat cu 8 ore ca si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca the_power_25xxxx the_power_25xxxx am lucrat pana acum o saptamana la o firma din sibiu. daca nu mi s-a desfacut contractul de munca, pot sa ma angajez cu contract la alta firma??? (vezi toată discuția)