avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoanele cu grad accentuat de handicap platesc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoanele cu grad accentuat de handicap platesc medicatia in cuantum de 100%?

Buna ziua.Desi in legile pe care le-am studiat,se specifica faptul
ca handicapatii cu gradul 2-handicap accentuat-beneficiaza de gratuitate pentru medicatie,inclusiv in ambulatoriu,la farmacie nu se ia in considerare acest lucru,cu toata specificatia de la medicul de familie(pe reteta este o rubrica).Unde se poate adresa o astfel de persoana pentru recuperarea banilor si in baza carei legi.Multumesc anticipat.Cu stima si respect.

Alte discuții în legătură

Bună ziua - facilitati pentru persoane cu dizabilitati Gica Dobrița Gica Dobrița Concubina mea are Handicap accentuat grad 2 Permanent ,Epilepsie,și nu beneficiază de;Biletele gratuite de Transport,Gratuitate în rețeta lunară de ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au persoanele cu handicap gradul ii? mariana70 mariana70 Doresc sa aflu ce drepturi au persoanele cu handicap gradul II in afara de indemnizatia de 234 lei si cele 6 bilete gratuite de transport! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Medicamente gratuite pentru persoane cu handicap accentuat laurentinb laurentinb Buna. Stiti cumva daca o persoana cu handicap accentuat gradul II , beneficiaza d trtament ambulatoriu gratuit ? Persoanele cu handicap grav gradul I ... (vezi toată discuția)