avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... actul casei pentru un credit de nevoi personale?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

actul casei pentru un credit de nevoi personale?

Buna ziua, as vrea sa aflu de ce imi cere actul casei in original si in copie, pentru un credit de nevoi personale care nu este girat cu casa. Adresa mea reiese din cartea de identitate, din factura de utilitati, pt ce e nevoie de actul casei care nici macar nu e pe numele meu este al parintilor mei.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Credit pentru nevoi personale cu ipoteca ,teren AC AC Buna ziua! Pot face un credit de nevoi personale si sa girez cu un teren? Multumesc! (vezi toată discuția)
Executare silita tudor_c tudor_c Buna seara!in urma cu cateva zile mi-a venit un ordin de executare silita pt neplata unui credit la bcr.Vreau sa va intreb daca imi pot face executare silita ... (vezi toată discuția)