avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit pentru nevoi personale cu ipoteca ,teren
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit pentru nevoi personale cu ipoteca ,teren

Buna ziua!
Pot face un credit de nevoi personale si sa girez cu un teren?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:23, 24 Noiembrie 2011
Pentru credit de nevoi personale nu cred ca trebuie sa girati cu ceva, ipoteca nu e in avantajul dvs.
De ce nu este in avantajul meu?
Pe site--urile bancilor se cere girare cu imobil..dar nu specifica nimic despre terenuri.
Daca accepta banca sa girati cu un teren, girati cu un teren. Nu e in avantajul dvs pt ca orice ati vrea sa faceti cu terenul asta, nu faceti fara aprobarea bancii
Asta speram sa aflu aici daca mai exista banci care accepta si care sunt acelea..poate nu am postat unde trebuie:(
Va trebui sa intrebati personal la ce banci doriti pt ca o data depinde de la caz la caz ( fct de teren , pozitie, valoare) si apoi, nu putem recomanda o banca sau alta pe acest forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte asupra girantului unei linii de credit pt firma alinabur alinabur Buna seara! as dori sa aflu ce se intampla atunci cand o persoana garanteaza sau gireaza cu un bun(cu un apartament proprietatea girantului) pt o linie de ... (vezi toată discuția)
Schimb de proprietate ionny-ionela ionny-ionela eu detin o garsoniera iar soacra un apartament ,apartamentul e girat la banca creditul facut pe numele sotului ,doresc sa stiu daca pot ceda garsoniera ei iar ... (vezi toată discuția)
Credit coproprietate depp14 depp14 Salutare! Am urmatoarea situatie: eu si prietena ne dorim sa achizitionam o casa impreuna. Ea dispune de 50% avans, eu sunt dispus sa fac un credit pentru ... (vezi toată discuția)