Buna seara!in urma cu cateva zile mi-a venit un ordin de executare silita pt neplata unui credit la bcr.Vreau sa va intreb daca imi pot face executare silita atata timp cat este vorba de un credit de nevoi personale pt care nu am girat iar eu pe numele meu nu am nici un bun.Pot face o contestatie la executare?si daca o fac se mai amana executarea?Va rog mult sa imi ziceti ce trebuie sa fac,pt ca in maxim 2 luni fac rost de bani pt plata creditului!Se poate obtine o esalonare daca merg la banca si sa se anuleze executarea? pot face executare silita asupra bunurilor parintilor atata timp cat ei nu au girat si nici eu nu am girat cu nimic.este un credit de nevoi personale facut cu buletinul si adeverinta de salariat
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati succesiv topicuri cu subiecte identice
2-Am raspuns la acest subiect postat anterior
3-Executarea silita nu opereaza asupra bunurilor parintilor dvs
Orice debitor este executat pe bunurile sale personale nu ale
parintilor sai.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
tudor_c
Buna seara!in urma cu cateva zile mi-a venit un ordin de executare silita pt neplata unui credit la bcr.Vreau sa va intreb daca imi pot face executare silita ... (vezi toată discuția)
Rate restante
rotarusili
Buna ziua,
datorita faptului ca am ramas fara venituri,am intrat in capacitate de neplata a ratei unui credit bancar,mentionez ca,creditul a fost facut in ... (vezi toată discuția)
Executare silita
petryno79
În urma neplății unui credit de nevoi personale , girat doar cu salariul,s-a ajuns la o firma de recuperare care ma tot amenință cu executarea silită. ... (vezi toată discuția)