Buna seara!in urma cu cateva zile mi-a venit un ordin de executare silita pt neplata unui credit la bcr.Vreau sa va intreb daca imi pot face executare silita atata timp cat este vorba de un credit de nevoi personale pt care nu am girat iar eu pe numele meu nu am nici un bun.Pot face o contestatie la executare?si daca o fac se mai amana executarea?Va rog mult sa imi ziceti ce trebuie sa fac,pt ca in maxim 2 luni fac rost de bani pt plata creditului!Se poate obtine o esalonare daca merg la banca si sa se anuleze executarea?
In situatia in care s-a demarat procedura executarii silite,nu mai putati solutiona direct cu banca
Va revine obligatia sa contactati executorul ,cu care sa negociati in termen rezonabil restituirea debitului
Contestatia impotriva executarii,se justifica in situatia existentei de motive intemeiate
Dar in cazul acesta se mai poate obtine o amanare?daca nu am nici un bun pe numele meu pot face executare silita pe bunurile parintilor mei,atata timp cat ei nu au girat cu absolut nimic.Ce imi poate face executorul in cazul acesta?
In situatia in care dvs ca si debitor ,constientizati situatia in care va aflati si intelegeti sa va achitati debitul,exista posibilitatea ca executorul sa accepte o negociere a platii
Daca dvs nu aveti interesul/posibilitatea faptica sa achitati,urmeaza ca executorul sa desfasoare etapele legale de executare silita asupra eventualelor bunuri mobile,imobile ,conturi bancare drepturi salariale pe care le aveti in evidenta.
Nu avet bunuri,conturi bancare, drepturi salariale ,in final,executorul judecatoresc urmeaza sa incheie proces verbal prin care sa constate starea dvs de insolvabilitate
Executare silita
tudor_c
Buna seara!in urma cu cateva zile mi-a venit un ordin de executare silita pt neplata unui credit la bcr.Vreau sa va intreb daca imi pot face executare silita ... (vezi toată discuția)