buna ziua ,imi cer scuze dar am si eu o intrebare.am primit pe maill de la departamentul premii ca sunt castigatoarea unei sume,mi-au cerut datele si apoi au spus ca in 48 de ore voi primii premiul...de atunci au trecut zece zile si nu am primit nimic,intrebarea mea este daca e normal sa faca asa ceva? multumesc
Din cate am inteles e departamentul premii... al unui necunoscut...
Dumneavoastra trebuie sa stiti ca daca nu cunoasteti adresa de e-mail (nu e una de format cunoscut de ex. @yahoo, @gmail, @firma_reala_de_incredere_cunoscuta) nu trebuie sa va spuna ca ati castigat din senin ceva premii si IN NICI UN CAZ SA NU TRIMITETI DATE PERSONALE!
Aceste tipuri de e-mail-uri intra in categoria SPAM/FISHING. Persoana din spatele mail-ului va colecteaza datele (prin diferite metode cum este aceasta) pentru diferite scopuri. Recomand sa aveti foarte foarte mare grija cu aceste tipuri de e-mail. Inainte sa actionati mai intai va ganditi: cine e asta, ce vrea, ce face, e inregistrat legal, etc.? Niciodata nu puteti castiga premii din senin fara ca dumneavoastra sa va fi inscris la concurs efectiv (si sa citit regulamentul in legatura cu premiile).