avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune mincinoasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune mincinoasa

Ce se poate face in urmatoarea situatie?

Am cunostinta despre o actiune in uzucapiune care se bazeaza pe actiuni si marturii mincinoase si pot aduce probe in sustinerea celor afirmate. Deci persoana care a introdus actiunea a ocupat de 2 luni un teren ,al unei mosteniri nedeschise de peste 35 de ani ai carui mostenitori nu sunt cunoscuti.

Practic a fost un teren in paragina ,nu este nici al statului nimic.Nu stiu cum poate dovedi uzucapiunea ca nu stat nici o zi acolo,,si primaria cum poate avea calitate procesuala pe o mostenire care nu a fost declarata vacanta pina acum?

principal este:CUM POT IMPIEDICA ACEASTA PERSOANA SA INTRE PRIN FRAUDA PE TEREN?aRE ACTIUNE PE ROL SAI TEREMEN.... DEPARTE.
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 15:29, 30 Iunie 2011
Daca detineti cu adevarat probe privind savarsirea unor infractiuni (chiar si de marturie mincinoasa ori fals in declaratii), atunci puteti face un denunt la parchet, in conditiile prevazute de art.223 si 221 C.pr.pen. Va puteti duce la procurorul de serviciu, pentru mai multe informatii si depunerea acestuia. Si bineinteles, este necesar sa prezentati sau sa inddicati si probele.
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
ContSters36411, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa peraspera peraspera Marturie mincinoasa din cate am citit pe aici, se refera numai la o actiune a MARTORULUI. Dar, daca cineva iti face o actiune(civila) si scrie lucruri ... (vezi toată discuția)