avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen contestare decizie incetare CIM prin demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen contestare decizie incetare CIM prin demisie

Am un angajat care si-a prezentat demisia in 30.06.2011 cu data icetarii 01.07.2011. Conducerea a fost de acord sa ii dea acceptul fara preaviz.
Societatea poate avea probleme daca angajatul nu a specificat nimic in cerere despre preaviz?
Care este termenul de contestare a deciziei pe care trebuie sa o intocmim de incetare a CIM cof. art. 81 alin 1: 30 sau 45 zile?
Cel mai recent răspuns: raluca constantinescu , utilizator 16:58, 1 Iulie 2011
Angajatorul sa scrie pe cererea de demisie "De acord fara preaviz".
Multumesc.
1. In acest caz, incetarea va avea loc in baza art.81 alin.7 C.mun.
2. Termenul de contestatie este de 45 de zile de la data comunicarii.
Multumesc!
"In acest caz, incetarea va avea loc in baza art.81 alin.7 C.mun."
In varianta actuala de Revisal nu am posibilitatea de a alege art 81 alin 7.Am varianta 2.2.0.

Alte discuții în legătură

Demisie cristinasova cristinasova Buna ziua! Cand se inregistreaza demisia in Revisal si implicit in Reges daca un angajat si-a dat demisia astazi cu data de maine? (vezi toată discuția)
Incetare cim demisie anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul cand un angajat isi da demisia pe 13 dec 2011, termen preaviz 20 zile lucratoare care se termina pe 12 ian ... (vezi toată discuția)
Incetare cim conf art 55 lit c anieta anieta Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face incetarea unui CIM cu art. 55 lit c din Codul Muncii sau trebuie coroborat si cu art 79 din Codul Muncii? Va ... (vezi toată discuția)