avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal - urmari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal - urmari

Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals. S-au realizat cerecetari si faptuitorii au fost pusi sub invinuire sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in forma continuata. Prin ordonanta procurorului s-a dispus insa si scoaterea de sub urmarire penala a acestora. Actele ce au fost realizate in fals prin contrafacerea semnaturii nu au fost anulate prin ordonanta procurorului.
Dupa aproape un an de la emiterea ordonantei procurorului s-a inregistrat pe rolul instantei proces cu obiectul dosarului "anulare acte". Parchetul de pe langa Curtea de Apel este parte reclamanta iar la parati sunt trecuti invinuitii si eu ( am fost reclamant si parte vatamata in dosarul penal).
Ce trebuie sa fac pentru a nu fi parte parata in acest dosar?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 10:14, 22 Septembrie 2011
Da, sunt trecuta ca parte parata in dosarul inregistrat pe rolul instantei. Cei care au realizat falsurile sunt trecuti to ca parte parata.
Ma afecteaza in vreun fel faptul ca sunt parte parata in dosar?
Cu stima
Nu,deoarece acțiunea este a parchetului,care este reclamantul în speța de față.
Cheltuielile de judecata vor fi suportate de partile parate?
Cu stima
Daca sunt parte parata intr-un dosar civil in care Parchetul este parte reclamanta si acesta din urma va castiga procesul, cine va suporta cheltuielile de judecata?
Cu stima
Unul din documente este o procura prin care a fost imputernicita o terta persoana sa se ocupe de infiintarea unei societati comerciale.
In urma anularii semnaturii realizate in fals prin contrafacerea semnaturii (pe procura sunt 2 semnatari) ce se intampla cu societatea comerciala?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare acte Nina1 Nina1 In cadrul unui dosar penal privind infractiuni de fals ca urmare a efectuarii expertizei grafice s-a constatat autorul unor acte intocmite in fals prin ... (vezi toată discuția)
Procedura anulare acte, procedura pretentii in instanta civila Nina1 Nina1 1. Care este procedura pentru anulare acte in instanta civila? Un document poate fi anulat partial? - a fost intocmit un document ce contine doua semnaturi x ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - procedura Nina1 Nina1 Buna seara, Parchetul de pe langa Curtea de Apel a emis Citatie pentu persoana care are calitatea de faptuitor in dosarul penal. In citatia respectiva este ... (vezi toată discuția)