avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legislatie bancara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legislatie bancara

o cunostiinta de a mea care a efectuat mai multe tranzactii cu terenuri vrea sa transfere banii din contul sau in alt cont la alta banca pe numele concubinului(viitor sot), suma este foarte mare de ordinul sutelor de mii de euro.Din punct de vedere legal actiunea poate avea repercursiuni?Am inteles ca la banca are "justificare" pentru suma un contract de vanzare cumparare a unui teren doar. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Extragere bani din cont tomy132000 tomy132000 o cunostiinta de a mea care a efectuat mai multe tranzactii cu terenuri vrea sa transfere banii din contul sau in alt cont la alta banca pe numele ... (vezi toată discuția)
Cumpărare garsoniera din 2 surse de bani Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, as dori sa cumpăr o mica garsoniera dar pentru ca imi lipsește jumătate din suma fiica mea ( care este ccăsătorită )dorește sa ma ajute. Ea ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren prin agentie imobiliara Markus2017 Markus2017 Buna ziua, este o poveste un pic mai lunga, sper sa nu plictisesc si sa primesc un raspuns. Sunt stabilit de citiva ani buni in strainatate si detin un ... (vezi toată discuția)