avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen practic permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen practic permis auto

Nu sunt multumit de rezultatul examenului practic pentru permis auto ,consider ca examinatorul nu a respectat regulamentul de examinare ,am fost 4 candidati care 3 au facut greseli grave dar sa trecut cu vederea de catre acesta ,au fost examinati circa 5 minute fiecare si admisi iar eu care nu am cotizat am fost tinut la volan circa 45 minute si dupa aceia sa-mi spuna ,respins ,fara nici-o motivare .
Ma pot adresa comandantului cu o contestatie ,prevede legea acest lucru ,
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:52, 30 Iunie 2011
Dreptul la contestatie este dreptul dv pe care nu vi-l poate lua nimeni. Ramane de vazut daca aveti si probe in favoarea afirmatiilor dv., altfel puteti sa va treziti ca sunteti actionat in instanta pt calomnie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen auto picat (sala) bbyRo bbyRo Va salut domnilor/doamnelor. Pe data de ... in judetul Mehedinti,un prieten sustinea examenul auto,proba teoretica.La intrarea in incapere,politistul i-a ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)