avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurari pompieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurari pompieri

Buna seara! sunt subofiter operativ-servant la pompieri,am fost pus la dispozitie dupa niste criterii dupa care nu ma regasesc si au ramas in subunitate altii cu sanctiuni repetate.c sa fac cum sa fac sa mi se faca dreptate? multumesc!

Alte discuții în legătură

Cor sindicalistul sindicalistul codul ocupatiei pentru POMPIER SERVANT este 516104 va rog sa-mi spuneti daca nu am 12 clase(liceu) pot ocupa aceasta functie va multumesc (vezi toată discuția)
Mi s-a spart luneta auto propriu de un vecin. am fost la politie dar politistul nu ma ajuta florinwqi florinwqi buna. sunt Florin din Falticeni, Suceava. in luna iulie, pe 24, mi s-a spart geamul spate la masina. nu am stiut de cine. am fost la Politie si am facut o ... (vezi toată discuția)
Servant pompier Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, O firma a fost obligata sa trimita 2 angajati pentru a urma cursul de servant pompier. Cei 2 angajati au absolvit cursul in cauza. Intrebarea ... (vezi toată discuția)