avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Servant pompier
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Servant pompier

Buna ziua,

O firma a fost obligata sa trimita 2 angajati pentru a urma cursul de servant pompier. Cei 2 angajati au absolvit cursul in cauza.
Intrebarea mea este: pentru a fi in regula din punctul de vedere al ISU, e suficient ca celor 2 angajati existenti sa li se completeze fisa postului cu atributiile unui servant pompier, sau e necesara a le fi schimbata incadrarea din bucatar (de ex) in servant pompier? Sau, se imparte contractul de munca in 2, respectiv 4 ore/zi in calitate de bucatar, 4 ore/zi in calitate de servant?
Cum e corect? Ma gandesc ca firmele care se ocupa de avizele ISU ar trebui sa stie acest lucru.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cor sindicalistul sindicalistul codul ocupatiei pentru POMPIER SERVANT este 516104 va rog sa-mi spuneti daca nu am 12 clase(liceu) pot ocupa aceasta functie va multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat ca servant pompier 1 an si 4 luni in cadrul ... iciprian78 iciprian78 Buna ziua, am lucrat ca servant pompier 1 an si 4 luni in cadrul unei companii private, obiectivul in cadrul punctului de lucru fiind in interiorul unei ... (vezi toată discuția)
Atribuțiile fisei postului sunt proprotionale normei? Mariana 18 Mariana 18 Sunt administrator financiar 0,5 norma învățământ preșcolar de stat și neexistând secretar în unitate am pe lângă atribuțiile de contabil și viza ... (vezi toată discuția)