avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua , sunt angajat la o firma privata , am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua , sunt angajat la o firma privata , am făcut cursul ...

Bună ziua , sunt angajat la o firma privata , am făcut cursul de servant pompier prin care am obținut si diploma iar apoi trecut și în contractul de munca cu aceste obligații . Întrebarea mea este , ar trebui sa obțin bani pe lângă salariul meu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 19 Februarie 2025
Nu este obligatoriu..cumulativ mai multe activități pentru funcții diferite?
De exemplu eu sunt Gestionar și lucrez la un depozit , de curând am făcut cursul de servant pompier in cadrul firmei cu alti colegi și am obținut diploma. După care mi s a dat fisa postului in care s a adăugat un aliniat citez "Face parte din serviciul privat pentru situații de urgență al *firma* având atribuții de servant pompier "

Cornel Vasile a scris:

Nu este obligatoriu..cumulativ mai multe activități pentru funcții diferite?

In mod normal , se putea acorda o majorare la salariu.. dar nu este obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizarea spsu irina_marieta irina_marieta Buna ziua, In interiorul firmei functioneaza la momentul actual un Serviciu Privat Situatii de Urgenta. Se doreste infiintarea unei noi firme care are ca ... (vezi toată discuția)
Probleme in gestiune myyxalanx myyxalanx Lucrez la o firma de 2 ani, de cand s-a deschis firma. Am fost primul angajat al firmei, pe pozitia de gestionar. Mentionez ca firma are vanzari de peste un ... (vezi toată discuția)
Demisie cristi_boar79 cristi_boar79 Buna ziua Am fost angajat la o firma,la care am depus demisie si mi s-a aprobat,prin art79 lit7,inregistrata la itm.In cartea de munca am fost incadrat ... (vezi toată discuția)