Buna ziua.Din data de 25.01.2007 mi s-a eliberat decizia de pensionare de limita de varsta in urma careia primesc o pensie de x Ron din care mi se retine y Ron CASS si z Ron impozit,in consecinta figurez a avea statutul de asigurat(mentionez ca in acest moment lucrez la o firma X cu contract de colaborare).Sotia mea nu are nici un venit impozabil si doreste a obtine o adeverinta de coasigurat de la CASMB pt a-i deservi medicului de familie.Am fost la CASMB unde am incercat a depune un dosar ce contine:copie dupa cartea mea de munca,fisa fiscala a anului 2006,adeverinta de venit de la Administratia Financiara de pe ultimii 6 ani (atat pt mine cat si pentru sotie),copie dupa certificatul de casatorie,copie dupa decizia de pensionare ,copie ultimul talon de pensie si certificat constatator de la ONRC.In urma incercarii de a depune dosarul de la CASMB ,doamna de la ghiseu mi-a respins dosarul spunand ca adeverinta de asigurat trebuie sa mi-o elibereze firma la care in prezent lucrez(din data de 01.11.2008 am lucrat cu contract individual de munca in care aveam trecute 2 ore,acum firma imi face toate formalitatile pt a-mi crea statutul de PFA urmand a incheia un contract de colaborare).Cum pot obtine in aceste conditii adeverinta de coasigurat pentru sotia mea?