Daca am incheiat un contract de inchiriere si mi-am stabilit resedinta la o alta adresa decat cea la care stau cu chirie este vreo problema? Copiile de pe aceste doua acte imi sunt necesare in vederea decontarii chiriei de catre o institutie de stat. Ar trebui sa- mi schimb resedinta la locul unde stau cu chirie ??? E obligatoriu???
Va rog , ASTEPT RASPUNSURILE DVS.!!!Multumesc anticipat!
:((
Pentru a vi se deconta valoarea chiriei trebuie sa aveti resedinta la adresa din contractul de inchiriere. In plus, contractul de inchiriere, daca e incheiat intre dvs si o alta persoana fizica trebuie inregistrat la sectia financiara. Pentru decontarea cheltuielilior cu chiria trebuie sa prezentati si contractul de inchiriere si actul de identitate pe care vi s-a aplicat viza de resedinta la adresa din contract. Banii ii veti primi functie de data la care apare inscrisa viza de resedinta si pe perioada cat acesta viza este valabila(maxim 1 an, dupa care trebuie facuta o noua cerere pentru inscrierea vizei de resedinta).
Multa bafta!
Viza flotant
bogdy29
Buna ziua!
Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)