avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... resedinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

resedinta

Daca am incheiat un contract de inchiriere si mi-am stabilit resedinta la o alta adresa decat cea la care stau cu chirie este vreo problema? Copiile de pe aceste doua acte imi sunt necesare in vederea decontarii chiriei de catre o institutie de stat. Ar trebui sa- mi schimb resedinta la locul unde stau cu chirie ??? E obligatoriu???
Va rog , ASTEPT RASPUNSURILE DVS.!!!Multumesc anticipat!
:((
Cel mai recent răspuns: fabiana_jovv , utilizator 11:32, 1 August 2008
Pentru a vi se deconta valoarea chiriei trebuie sa aveti resedinta la adresa din contractul de inchiriere. In plus, contractul de inchiriere, daca e incheiat intre dvs si o alta persoana fizica trebuie inregistrat la sectia financiara. Pentru decontarea cheltuielilior cu chiria trebuie sa prezentati si contractul de inchiriere si actul de identitate pe care vi s-a aplicat viza de resedinta la adresa din contract. Banii ii veti primi functie de data la care apare inscrisa viza de resedinta si pe perioada cat acesta viza este valabila(maxim 1 an, dupa care trebuie facuta o noua cerere pentru inscrierea vizei de resedinta).
Multa bafta!
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant bogdy29 bogdy29 Buna ziua! Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu locativ - riscuri? delmina delmina Am inchiriat un apartament, iar chiriasul doreste sa isi schimbe buletinul pe noua adresa (nu cu flotant, ci cu domiciliu), deoarece in cateva zile ii expira ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant este obligatorie? ContSters89081 ContSters89081 Buna ziua. Daca se inchiriaza un spatiu cu acte legale - contract de inchiriere inregistrat la sectia financiara - mai este necesar/OBLIGATORIU ca proprietarul ... (vezi toată discuția)