avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... executare silita
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

executare silita

BUNA ZIUA !
AM SI EU O NELAMURIRE IN LEGATURA CU UN APARTAMENT.

SOCRII MEI AU FACUT ACTE DE VANZARE CUMPARARE IN 1998 CATRE SOTUL MEU SI CATRE MINE, (dupa 1 an socrul meu a decedat) . IN ANUL 2000 SOTUL MEU A DECEDAT SI EL,IAR EU A M FACUT SUCCESIUNEA( propietari devenind eu cu fiul si fiica mea). IN PREZENT SOACRA MEA E IN VIATA SI LOCUIESTE IN ACEL APARTAMENT CU FIICA SI GINERE EI (care nu au nimic acolo ,nu sunt proprietari pe acel apartament). ACESTIA DIN URMA NU AU NICI MUTATIE,NU AU NIMIC STAU ILEGAL ACOLO, DAR TOATE DATORIILE CARE SUNT EI NU VOR SA LE PLATEASCA.(impozitul la apartament 1500 ron si intretinerea 1300 ron ) INTREBAREA MEA ESTE:
1. CINE TRB SA PLATEASCA ACESTE DATORII?
2. CE DEMERSURI TREBUIE FACUTE PT A-I EVACUA PE CEI DOI (fiica si ginere batranei) DIN APARTAMENT ? (FARA BATRANA)
VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI !!!
VA MULTUMESC !!!

Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 12:26, 3 Iulie 2011
Achitarea impozitului este in sarcina proprietarului.
Achitarea intretinerii este, de asemenea, in sarcina proprietarului, existand posibilitatea ca acesta sa pretinda plata de la persoanele care folosesc apartamentului.
Pentru a putea evacua cele doua persoane, trebuie sa introduceti actiune in justitie impotriva celor doi solicitand evacuarea acestora intrucat nu detin nici un titlu locativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozitului la apartament Dyanna327 Dyanna327 Buna ziua! Am si eu o intrebare : NU AM PLATIT IMPOZITUL LA APARTAMENT DIN IANUARIE 2007, AM FOST SA VAD CAT AM DE PLATIT SI SUMA E DE 1500 RON , MAI AM SI ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor..... Dyanna327 Dyanna327 BUNA ZIUA ! AM SI EU O NELAMURIRE IN LEGATURA CU UN APARTAMENT. BUNICII SOTULUI MEU AU FACUT ACTE DE VANZARE CUMPARARE IN 1998 CATRE SOTUL SI SOACRA MEA, ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare-cumparare imobil cu clauza de intretinere, in conditiile in care vanzatorii au renuntat ulterior la clauza, iar imobilul este ipotecat Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu opinia dvs calificata in urmatoarea situatie: - cu zece ani in urma, socrii au vandut fiicei si ginerelui un imobil, cu ... (vezi toată discuția)