avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie pentru copii - retroactiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie pentru copii - retroactiv

Buna am si eu o intrebare, eu cu sotia mea find plecati in strainatate am avut norocul sa avem un baiatel care sa nascut acolo in Italia cetatean roman cu (certificat romanesc) eliberat de ambasada romaneasca din Italia, acum neam intors in Romania dupa 10 ani baietelul meu are 4 ani si nu am beneficiat de alocatia copilului in Italia sau in Romania intrebarea mea este daca pot recupara bani copilului (alocatia) de la prima luna si pana acum actele leam depus deja Va Multumesc Anticipat

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copii dany82 dany82 Buna am si eu o intrebare, eu cu sotia mea find plecati in strainatate am avut norocul sa avem un baiatel care sa nascut acolo in Italia cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)
Alocatie italia mtheodora90 mtheodora90 Am locuit in Italia si am lucrat, dar fara forme legale, deci nu am primit alocatie pentru minorul din intretinere. Am revenit in Romania si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea minorului in italia madalina883 madalina883 buna ziua eu ma numesc madalina si am 24 de ani stau impreuna cu un baiat albanez de 4 ani. anul acesta in martie am nascut un baiatel,care acuma are 3 ... (vezi toată discuția)