avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

distrugere

daca cineva a distrus o boxa audio si o plasa de tantari care erau puse la 1 msi jumatate de proprietate lui si a fost filmat cu o camera video de proprietaru boxei care apoi a chemat politia sa constate,
ce se intampla?
asta in cazul in care va fii o actiune judecatoreasca?se poate proba cu filmarea in instanta/?
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 22:10, 1 Iulie 2011
da, se poate proba in instanta cu filmarea video.
dar daca probeaza cu martori ca nu el a distrus boxa ? totusi ce se poate intampla in cazul acesta ca totusi cel invinuit sa iasa ok?
nu are cum sa probeze cu martori peste proba video, cum va explica el sau avocatul filmarea video?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal mariana erbasu mariana erbasu maine am citatie la politie intr-un dosar penal in care am fost reclamata de un vecin ca i-am distrus o boxa audio ce era pusa in fereastra unei magazii la 1m ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video din masina - proba in caz accident farkerr farkerr inregistrarea provenita de la o camera video amplasata in interiorul masinii constituie proba in cazul unui accident ? (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini vladdav vladdav Buna Ziua! in luna septembrie a anului 2009 am fost acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini BMW x5. propietarul masinii si-a parcat bolidul in apropierea ... (vezi toată discuția)